Site Loader

Sedoyo wargo SMKN 1 Jombang menghayagati kanthi aseshanti “Mugi subur ingkang tinandur” ketampi dening Gusti Allah lan kebak syukur

Makaryo sareng siswo, dwijo lan sentono SMKN 1 Jombang,. Tresno marang tandur tinandur ing Dinten Pohon, Senin, 21 Nopember 2016. Mugi jumbuh ingkah ginayuh

Lumadyo sesarengan brayat agung SMKN 1 Jombang kanthi gati Dinten Pohon, Senin 21 Nopember 2016.

Mugi sinedyo ingkang jinongko saking Gusti Allah ingkang Moho Noso

hari-pohon1 hari-pohon2 hari-pohon3 hari-pohon4

Post Author: web admin